Stadsprins(es) van Geldrop

Stadsprins Ronnie d'n Urste zal dit jaar de scepter zwaaien over het Lappegat. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Bart en Wesley en Hofdames Julia en Lindsey. Het motto van de Stadsprins "Het is pas een feest als Stadsprins Ronnie is geweest".

In een druk maar gezellige Hofresidentie Hoog & Droog werd op gepaste wijze afscheid genomen van John Kuipers. Als Stadsprins John dn Urste werd hij opgenomen in de club van Oud Stadsprinsen van het Lappegat. Hierna was de tijd aangebroken om de nieuwe Stadsprins te onthullen. In een show met veel rook en vuurwerk stond de nieuwe Stadsprins met zijn gevolg op het podium.

Ronnie is geen onbekende in het Lappegat. Zeker niet nadat hij 2 jaar geleden de adjudant van Stadsprins Bart was. Hier heeft hij vast de fijne kneepjes opgedaan van het Stadsprinsschap. Hij weet in ieder geval zeker wat er van een adjudant wordt verwacht. Ronnie is ondernemer en een fervent Politiehonden fokker en trainer vandaar ook zijn medaille.

Ronnie zal worden bijgestaan door zijn kameraad Bart van Lieshout en zijn zoon Wesley. Bart was eerder Stadsprins in het seizoen 2018/2019. Ook zal Julia, echtgenote van Bart, en de dochter van onze Stadsprins, Lindsey, dit 5-tal compleet maken.

ONZE RESIDENTIE
Hoog & Droog Geldrop
WC Coevering 32A
5665 GA Geldrop
www.hoogendroog.com
info@hoogendroog.com

Design & realisatie mogelijk gemaakt door Hoog & Droog