Het Stadsprinscomité

Het Stadsprinscomité bestaat uit een groep vrijwilligers die de overkoepelende carnavaleske zaken uitvoert in het Lappegat. Hierbij kan gedacht worden aan de sleuteloverdracht, het kiezen van de Ereburger , DE Lappegatse carnavalsoptocht, scholenbezoeken, ochtendontbijt en natuurlijk zijn wij aanwezig bij de diverse carnavaleske activiteiten georganiseerd door carnavalsverenigingen.

Het Stadsprinscomité is dan ook geen vereniging ,maar een stichting en is na een periode van rust weer volledig opgestaan in 2010. Sinds 2002 kent het Lappegat geen Stadsprins meer, het Stadsprinscomite heeft hier hard voor gewerkt en heeft in 2015 weer een Stadsprins(es) gepresenteerd. Hiermee is het Stadsprinscomité in staat gebleken het Lappegatse carnaval weer hernieuwd leven in te blazen en willen we uitdrukkelijk de samenwerking in de regio opzoeken om zo voor het Lappegat en omliggende gebieden een mooi carnaval te kunnen realiseren!


Het comité huist al jaren in de residentie Hoog & Droog en is gedurende de carnaval en bijbehorende feesten een gegarandeerde plaats om samen met u carnaval te vieren.

Uiteraard zoeken wij elk jaar een nieuwe stadsprins(es), u kunt altijd laten weten dat u interesse heeft en een select groepje binnen het Stadsprinscomite zal dan contact met u zoeken.

Dit petit comité zal u bevragen en kijken of u in aanmerking komt voor de belangrijkste functie binnen het Lappegat.

ONZE RESIDENTIE
Hoog & Droog Geldrop
WC Coevering 32A
5665 GA Geldrop
www.hoogendroog.com
info@hoogendroog.com

Design & realisatie mogelijk gemaakt door Hoog & Droog