Aanmelden Stadsprinscomité

We merken dat carnaval leeft in Geldrop. Er zijn veel mensen die zich aan willen melden voor het Stadsprinscomité.

Het Stadsprinscomité is hier natuurlijk heel erg blij mee! Wel zal er altijd gekeken worden of iemand bij het Stadsprinscomité past, we willen een groep hebben die altijd op elkaar kan rekenen en afspraken nakomt.

Na uw aanmelding zal er in een vergadering worden gekeken of u in aanmerking komt. U krijgt dan de mogelijkheid om eerst minimaal 2 of 3x mee te lopen als sympathisant, hiermee kijken we of het van beide kanten klikt. Hierna wordt er in een vergadering besloten of iemand daadwerkelijk lid mag worden.

Als sympathisant heeft u de vrijheid te kiezen wanneer u meegaat met het Stadsprinscomité. Als volwaardig lid gaat u wel afspraken aan, zoals deelnemen aan commissies en zo vaak als mogelijk bij uittredens en vergaderingen aanwezig zijn.

U mag vanaf 16 jaar sympathisant worden, leden worden over het algemeen vanaf 18 jaar toegestaan, mits anders beslist wordt in de vergadering. Er zijn kosten aan verbonden bij aanschaf van de kleding. Als sympathisant dient u een polo of overhemd aan te schaffen en de borduurkosten te betalen. Een lid betaalt de complete outfit zelf (behoudens steken of schilden) en betaald ook zelf mee aan het busvervoerplan en natuurlijk de eigen consumpties. Het Stadsprinscomité vergoedt geen kleding van leden, maar zet alleen maar geld in voor het algemeen Lappegats Carnaval. Daar tegenover staat dat u geen contributie betaald en dat voor een klein bedrag voor uw kleding, u jarenlang plezier kunt hebben met ons.

Zoals u ziet is zelfs lid worden niet zomaar gebeurd, we willen graag alleen mensen die zich maximaal in willen zetten voor het Lappegatse carnaval en zullen daarom ook voorzichtig en overwogen zijn in aanname. Het Stadsprinscomité is een stichting en geen vereniging, maar voelt zich verantwoordelijk als gastheer voor het Lappegats carnaval.

De regels hierboven omschreven ontlenen geen rechten en het Stadsprinscomité is altijd gemachtigd anders te beslissen in de aannameprocedure.

Wilt u informatie dan kan dit via secretaris@lappegat.nl

ONZE RESIDENTIE
Hoog & Droog Geldrop
WC Coevering 32A
5665 GA Geldrop
www.hoogendroog.com
info@hoogendroog.com

Design & realisatie mogelijk gemaakt door Hoog & Droog